miksi minä kirjoittelen täällä ???

no kai siksi kun tekemiset on kiven alla ? tai siksi että haluan jakaa ajatuksiani ? tai ehkä en tiedä itsekkään, no kumminkin kirjoitan....

hieman tietoa itsestä jälleen

 

asustelen asuntovaunussa, tarkoituksena ainakin vuosi tässä viettää. olen juuri eronnut ja edessä on ehkä elämäni mielenkiintoisin aika, saa nähdä miten siitä selvitään kysymyksiä on paljon ja tulee olemaan paljon, mutta vaikeudet on tehty voitettavaksi sillä elämää ei pidä hukata.

minulla on onneksi kaksi pientä poikaa joita rakastan valtavasti ja tiedän että koskaan en heitä tule hylkäämään, he ovat minun rakkaani.

perhana kylläpäs aloitus on raskas...

poikani muuttivat eron yhteydessä kauas luotani, pyrin tapaamaan heitä niin paljon kuin voin.

syy miksi laitoin talon vuokralle ja muutin asuntovaunuun löytyy kirkan kappaleesta "niin paljon se sattuu kun kodin nään tyhjäksi jääneen, en estää voi kyyneltäkään siksi itken mä ääneen"

elämä...se vain menee eteenpäin kaikesta huolimatta...

noin vain on saatu palsta sittenkin aloitettua pienen alkuvaikeuden jälkeen.

mitähän tuleva talvi tuokaan tullessaan, haluan elää ja nähdä sen vasta sitten tiedän kun olen sen kokenut että mitä se toi.... siksi haluan sen katsoa, elämä on seikkailua kokoajaan.

elämän varrella on tullut harrastettua lähestulkoon kaikkea mm. moottoripyöräilyä, veneilyä, kalastusta, metsästystä, surffausta, liitovarjolla lentämistä ja monta muuta asiaa...mikään noista ei oikein ole tarttunut pysyväksi harrastukseksi, kunnes sain 2005 toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni, eli kullankaivuu ja sitten kun sain sitä kokeilla tuntui heti että tämä se on mitä haluan harrastaa ja nyt on sitten harrastettukin jo 6 vuotta eikä loppua näy, kesää jo odotellaan kovasti.

sanotaan että lappi lumoaa ja kyllä siinä perää on, se on koettu ja todettu.

 

niin ja tietinkin tuo caravaarari touhuilu tuli tuossa silloisen emännän, nykysen ex:n mukana, eli on saanut reissata ympäri suomea miten on halunnut...toivotaan että reissut jatkuu kaikesta huolimatta...

 

uusi päivä, parempi kuin eilinen....?

 

jaha ulkona -1 ja taitaa alkaa tuo lumisade, no otetaampas päivä rauhallisesti katsotaan mitä se tuo tullessaan...

elämä eteenpäin menee hiljalleen.

no taas on päiviä vierähtänyt vaan ei tämä elämä vielä oikein luista, jotain kaipaa jotain on ikävä...mutta mitä......ainakin lapsiani....niitä kaipaan valtavasti......jospa huommenna.....